5rhythms_horlogo_blackbg.jpg

DET MAN BEVÆGER FLYTTER SIG - BEVIDSTHED & FORVANDLING

 

 

 


6 WORKSHOPS I HVIDBJERG 1. HALVÅR 2015

5 dagsworkshops + weekend i juni.
Dans gratis i Vejle dagen før hver workshop.


Du kan tilmelde dig hver enkelt uafhængigt. Hver workshop er en helhed i sig selv og arbejder dybere med hver af de 5Rytmers unikke aspekter.

5 enkeltdage - 1 hver måned til hver enkelt rytme + Weekend 13. - 14. juni: Den meditative helhed i de 5Rytmer ...enten som enkeltstående workshops eller som sammenhængende forløb.
  • 31. januar. Flowing: Power of Being. Feminin energi & at nære sig selv
  • 28. februar. Staccato: Power of Loving. Maskulin energi, mod & hjerte
  • 21. marts. Kaos: Power of Knowing. Kontrol eller tillid & spontanitet
  • 25. april. Lyrisk Power of Seeing. Frigøre selvet & din sande energi
  • 23. maj Stilhed: Power of Healing Bevidsthed og opmærksomhed
  • 14.- 13. juni Weekendworkshop
     

WORKSHOPS I HVIDBJERG 1. HALVÅR 2015

  31. januar Flowing: (The power of Being)
Feminin energi og evnen til at nære sig selv. Blødgøre sin energi og “ikke dømme”, at lytte til intuition, krop og indre visdom & skabe flow i livet. Overvejer du at deltage kunne du med fordel reflektere over spørgsmål som: Hvad nærer dig? Hvis kroppen kunne fortælle dig hvad der skulle lyttes mere til, hvad ville det så være? Er der områder i krop og sind der kunne blødgøres? Hvad er dit forhold til jorden som helhed? Hvad er flow? Hvad er feminin energi?

  28. februar Staccato: (The power of Loving)
Maskulin energi og mod til at følge sit hjerte, at kunne sige ja til det der skal siges ja til og sige nej til det der skal siges nej til. At kommunikere dette på en måde så ingen er i tvivl. Overvejer du at deltage kunne du med fordel reflektere over spørgsmål som: Hvad er mod? Hvad er holdt tilbage eller undertrykt? Er der områder i krop og sind der kunne styrkes? Hvad er dit forhold til maskulin energi? Er der områder i dit liv der venter på at blive realiseret? Planer, ambitioner og handlinger der ikke skal holdes tilbage længere?

  21. marts Kaos: (The power of Knowing)
Kontrol eller tillid, kreativitet & spontanitet. Evnen til at gi slip. Selve livets natur er kaotisk og uforudsigeligt og mange af os prøver at kontrollere og gøre vores dagligdag forudsigelig. Overvejer du at deltage kunne du med fordel reflektere over spørgsmål som: Hvis kontrol, angst for konsekvenser og hæmninger blev forvandlet til tillid hvad ville så leves eller afprøves? Hvad er dit forhold til hengivelse, ekstase og spontanitet? Hvad er kreativitet? Hvad i kroppen kan løsnes og frigøres. Hvad vil det sige at være fri?

  25. april Lyrical: (The power of Seeing)
Frigøre danseren & den utæmmende kreative sjæl! Hvis du overvejer at deltage i denne workshop kunne du med fordel reflektere over: Hvem og hvad ville du være hvis intet stod i vejen? Hvad er sjæl?

  23. maj Stillness: (The power of Healing)
Bevidsthed og opmærksomhed - Heling og spiritualitet
Hvis du overvejer at deltage i denne workshop kunne du med fordel reflektere over: Hvad er stilhed, ånd & healing egentlig?

  13.- 14. juni Waves: Weekendworkshop
Heling, bevidsthed & forvandling. Vi er dobbelte væsner, med en person og et individ der føler sig adskilt fra alt og alle... og en sjæl som er forbundet med alting og hele universet. Spændingsfeltet og dialogen mellem disse 2 yderpunkter definerer os og vores dagligdag. De 5Rytmer arbejder med dette spændingsfelt mellem bevidsthed og fokuseret opmærksomhed. Hvor total hengivelse til ekstatisk & utæmmet dans åbner for den universelle stilhed vores sjæl længes efter. Hvor det indre og den ydre mødes

 
Tider: Alle dagsworkshops: lørdage i Hvidbjerg: 11-18
Weekendworkshop 13.  - 14. juni: Lør. 11-18 & Søn 11-17

Sted: Dansesalen i Hvidbjerg: Fædrift 23, 7080 Børkop

Priser: Pr. dagsworkshop 650. kr 500 kr. hvis betalt 14 dage før
Tilmeldte kan danse gratis med dagen før i Vejle

Weekendworkshop 1350 kr. - 1200 hvis betalt før 14. maj 2015

Tilmelding: annette@uhlemann.dk

Spørgsmål: ring til Jan 29 62 29 76
 

 
  Godt nytår & kærlig hilsen fra
 
Jan & Annette

www.5rytmer.dk
www.uhlemann.dk